Contacte

Mireia_Ibanez_Xifra

MIREIA IBÁÑEZ XIFRA
mireia@mireiaibanez.com
tel. 653 625 710

linkedin: www.linkedin.com/in/mireiaibanez
instagram:  @mireiaibanez  –  @iona_encuadernacion
pinterest: www.pinterest.com/mireiaibanez/
web enquadernació: www.etsy.com/es/shop/ionabooksandalbums


Sóc del Masnou, poble mariner del Maresme, terra de pescadors i antics capitans. Però m’escapo sovint a la meva estimada Vall de Boí, lloc a on gaudeixo de l’imponent paisatge, tan rotund que tot es relativitza. Què prefereixo? No cal escollir… gaudeixo del millor de cada lloc.

M’agrada fer melmelada de tomàquets de l’hort, ben madurs pel sol càlid de la costa; i confitura de figues, ben dolces, agafades d’una a una amb cobdícia sota la figuera. Recollir petxines de la platja i rebre l’escalfor del sol. Fer passejades a la vora del mar i caminades per la serralada, amb el blau sempre present a l’horitzó.

M’agrada recollir les móres dels camins de muntanya en el paisatge de la tardor. Aplegar les nous i les pomes dels prats i olorar els bolets. Sentir la humitat de l’aigua que dóna vida, els riuets que van buscant el camí. Acompanyar a les vaques cap aquí i cap allà i conèixer els petits vedells.

M’agrada l’alegria de l’estiu, les festes majors, els castells de sorra dels petits, un bany en aigües transparents, passar una estona al xiringuito i fixar-me amb la gent. Anar a la ciutat i veure novetats, descobrir nous llocs i noves idees, el continu moviment, l’anonimat. M’agraden les idees noves que provoquen els canvis, l’evolució, la millora.

M’agrada sentir el fred a la cara, la neu a les mans, el dia a dia solitari i introspectiu, l’essència de la vida, les festes del foc, les flors senzilles dels prats a la primavera. M’agrada estar acompanyada dels padrins a la plaça i escoltar històries pretèrites de la seva vida com a pastors, que són lliçons de vida. M’agrada conèixer la tradició per entendre les coses.

Respecto el pescador que cada dia comença la dura jornada anant a un mar serè, immens, gairebé monòton i alhora complex. Valoro al pagès que cuida el seu bestiar i s’enbruta les mans a la terra. Reconec el dissenyador que cada vegada té la possibilitat de donar alguna cosa diferent, sempre al servei d’un objectiu. L’amor a allò que es fa, a allò que es coneix en profunditat.

M’agrada el món digital, les possibilitats infinites, les vistes al món que t’ofereix una pantalla, les hores passades aconseguint trobar una bona solució davant de l’ordinador. El treball complet, precís, acurat.
M’agrada el treball manual, agafant un pinzell, barrejant colors, doblegant un paper,… el traç fresc, imperfecte, autèntic, de tu a tu, que surt de les pròpies mans
…i m’agrada la barreja d’un món i l’altre.

M’agrada l’eterna curiositat, la responsabilitat de portar un projecte, d’ajudar a resoldre una necessitat, la gairebé soledat d’anar avançant i la satisfacció del bon resultat. I m’agrada compartir tot l’après, oferir amb la meva feina una possibilitat d’obrir els ulls, una oportunitat de ser creatiu o de gaudir aprenent.

El que fem és el resultat d’allò que som, un contenidor d’interessos, d’experiències i de superacions.

CV DIBUIX-Mireia Ibáñez Xifra

CV RECURSOS DIDÀCTICS-Mireia Ibáñez Xifra

CV Disseny gràfic-Mireia Ibáñez Xifra