Formació

Sóc llicenciada en Belles Arts i la meva experiència professional es mou entre l’àmbit del disseny gràfic i la docència.

He portat projectes a on la creativitat, responsabilitat i flexibilitat eren requisits bàsics per poder realitzar la feina amb èxit, i aquesta doble experiència em sembla molt enriquidora alhora de treballar com a formadora.

Sóc una apassionada del món creatiu com a eina de creixement personal.

 • Llicenciatura en Belles Arts, especialitat de Disseny gràfic.
  Facultat de Belles Arts de Sant Jordi. Universitat de Barcelona.
 • Certificat d’Aptitud Pedagògica (CAP).
  Institut de Ciències de l’Educació. Universitat Politècnica de Catalunya.
 • Certificat de capacitació d’ensenyament secundari del català.
  Institut de Ciències de l’Educació. Universitat Politècnica de Catalunya.
 • Domini de les principals aplicacions professionals de tractament d’imatges, maquetació i dibuix. (Photoshop, InDesign, QuarkXPress, Illustrator, FreeHand).

  打印
 • Coneixement de les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC) per a l’ensenyament i la formació que ajuden als educadors en les tasques quotidianes de l’aula.
 • Utilització dels recursos 2.0 i de les eines digitals interactives per a dissenyar presentaciones i infografies.
 • Coneixements de gravat, enquadernació, edició de llibres d’artista, tipografia, il·lustració,…

SERVEIS

Docent EDUCACIÓ VISUAL I PLÀSTICA

L’educació és la base que marcarà la nostra manera d’entendre el món i la nostra manera de prendre decisions en la complexa societat del segle XXI. La capacitat emprenedora, la capacitat d’adaptació i superació, l’actitud positiva, l’aprenentatge del bon ús de les eines actuals, són essencials en la societat del segle XXI, que és diferent de la del segle XX.

La creativitat és un factor clau pel desenvolupament de la persona i ens ajuda en aquest món de canvis i transformacions. Afavoreix que els nens adquireixin valuoses competències que els guiaran al llarg de la seva vida, contribueix a l’expressió personal, a desenvolupar el seu pensament abstracte i a guanyar habilitats per afrontar els reptes socials, personals i laborals que la vida els plantegi. La creativitat s’ha d’entendre com una habilitat que està latent en tots nosaltres, i que si s’entrena començant en la infància, assegura que després com a adults la sapiguem aplicar als diferents àmbits i entorns en què convivim.

 

Formació LLIBRE D’ARTISTA I LLIBRE OBJECTE

Projectar la pròpia necessitat comunicativa en forma de llibre és un dels màxims exercicis expressius possibles. La projecció d’un llibre significa afrontar un recorregut que permet la reproducció d’edicions personals, pensar en el seu contingut, en valorar els diferents mètodes de composició gràfica i en conèixer les tècniques bàsiques d’enquadernació.

Llibre d’artista entès com a lloc de recerca, l’experimentació ha d’aconseguir que els diferents components del llibre funcionin en equilibri perquè algú el pugui obrir i entrar-hi amb facilitat.

 

Formació PHOTOSHOP

Photoshop és reconegut des de fa molts anys com el programa d’edició d’imatges més famós del món. Bàsic per utilitzar les principals tècniques de creació, edició, composició, retoc i manipulació d’imatges de manera professional en l’àmbit de la fotografia i el disseny.

Es tracta de poder aprofitar totes les sorprenents eines d’aquest programa basat en imatges de mapa de bits. Funcions com el maneig de capes, canals, filtres, màscares o traçats i conceptes com el color, resolució, selecció o text, tractats de manera pràctica posant èmfasis en la correcció de defectes i la millora de les nostres imatges.

 

Formació ILLUSTRATOR

Illustrator és una aplicació destinada a la creació i manipulació vectorial, es presenta com l’eina imprescindible per a dissenyadors, il·lustradors, creatius publicitaris i, en general, totes aquelles persones que treballen en sectors relacionats amb el disseny assistit per ordinador. Conté opcions creatives i una gran versatilitat per produir ràpidament gràfics flexibles destinats a diferents usos.

Conèixer el programa de manera intuïtiva, divertida i eminentment pràctica conceptes com la selecció, distribució i organització d’elements, el text, el color o la transformació d’elements, i profunditzar en temes com les transparències, màscares, capes, els filtres i efectes especials.

Illustrator és un potent programa que ofereix nombroses eines per a crear dissenys creatius: des d’un logotip a un cartell, fullet, pàgina Web, animacions i, per descomptat, il·lustracions de tot tipus amb pinzells, colors, degradats, textures de motius, malla tridimensional, disseny en perspectiva i galeria d’efectes.

 

Formació INDESIGN

Indesign és una potent aplicació de maquetació versàtil que ofereix un control de píxels perfecte sobre el disseny i la tipografia. Permet la creació de pàgines atractives per a impressió i altres dispositius i es dirigeix a dissenyadors gràfics, periodistes, editors,… i en general a tots aquells professionals que desitgin produir documents de qualitat.

L’objectiu d’aquest curs és fer un repàs a conceptes bàsics en l’àmbit de la tipografia i la maquetació tradicional i aprendre a ser capaç de configurar documents, importar i editar textos, treballar amb colors, aplicar estils, treballar amb traçats, crear taules,… el necessari per a la realització d’una maquetació completa.