Disseny gràfic

Tinc un llarga experiència en disseny gràfic, direcció d’art i preimpressió. En tot tipus de projectes i especialment en disseny editorial, treballant per a les principals empreses del sector (Grupo Editorial Random House Mondadori –Areté, Beascoa, Debate, Debolsillo, Grijalbo, Lumen, Mondadori, Montena, Plaza & Janés, Sudamericana–, Editorial Parramón, Editorial Salvat, Grupo Editorial Editec, La Vanguardia).

Responsable de tot el procés de realització dels projectes, des del primer contacte amb el client fins a la sortida d’impremta.

 

SERVEIS

  • Disseny d’anuncis per a premsa, fulletons, cartells, displays, expositors, identitat corporativa, revistes, catàlegs, llibres i col·leccionables,… tot tipus d’elements de comunicació destinats a impremta.
  • Creació d’elements gràfics, utilitzant un disseny atractiu i funcional, per a estratègies de màrqueting destines tant a mitjans online com a mitjans offline.
  • Creació d’infografies per a presentacions de resultats, formacions i projectes. Infografies per a carta de productes/serveis de qualsevol tipus d’organització.
  • Tècniques de retoc fotogràfic amb les que aconseguir resultats sorprenents per millorar la qualitat visual de les imatges. Retocar i igualar imatges personals o tot un pack de productes, realçant-los i deixant-los preparats per a la seva utilització en qualsevol suport imprès o pel teu eCommerce.
  • Elaboració de Currículums vitae amb una presentació adequada i atractiva.