On són els nens de desembre?

El 1985 un sociòleg canadenc es va adonar que tot l’equip d’hoquei gel del Canadà havia nascut els tres primers mesos de l’any. És el mateix que passa amb la immensa majoria dels millors futbolistes del món. Tots han nascut en els primers sis mesos de l’any. Casualitat? Astrologia? No. Com que es divideixen els nens per edats, acaben jugant sempre els del gener, que són més grans.

El concepte clau és l’esperit crític, la curiositat i la creativitat. Per què fem les coses d’una manera? Per què no les podem fer d’una altra? I això és el primer que pregunta un nen. Per què? I li matem l’esperit crític.

Sala i Martín, de la manera més desenfadada, divertida i fresca, ofereix una classe magistral, amb l’ajuda de Tian Riba al programa “Economia en colors”, de TV3. En aquesta ocasió sobre la importància de l’educació.

http://www.ccma.cat/tv3/alacarta/economia-en-colors/taronja-on-son-els-nens-de-desembre/video/5555842/

Posted in Sin categoría and tagged , .

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *