Premi Pica d’Estats

Recordo que ja fa uns anys vaig guanyar un premi de la Diputació de Lleida per un article sobre la meva estimada Vall de Boí. Com a dissenyadora i maquetadora de la revista del Centre Excursionista de Catalunya em vaig animar a escriure sobre un lloc tan especial per a mi… i vaig tenir una sorpresa inesperada… que vam anar a celebrar a Lleida.

ARTICLE GUANYADOR DEL XIX PREMI PICA D’ESTATS DE LA DIPUTACIÓ DE LLEIDA AL MILLOR TREBALL DE PREMSA ESPECIALITZADA EN VIATGES I TURISME, AMB UNA DOTACIÓ DE 6.000 EUROS: “El romànic a la Vall de Boí”, treball de Mireia Ibáñez Xifra publicat a la revista Muntanya CEC al febrer del 2007. El reportatge ens endinsa en el patrimoni romànic de la Vall de Boí, incidint en el seu origen, història i trets artístics, i clou amb un acurat itinerari que recorre els temples més destacats de la zona.

JURAT: Josep Cuní, Lluís Foix, Antonio Franco, Ramon Mesull, Mariano Palacín, Jordi Pérez.

Muntanya 869 – El romànic de la Vall de Boí

Premi Pica 1

Premi Pica 2

Posted in Sin categoría and tagged .

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *